Saaremaa saab uue turismitoote

Saaremaa saab uue turismitoote

 

Reisibüroo Mere arendab Saaremaal turismitoodet, mis mujal maailmas on juba tuntud, kuid siinmail pole varem kasutamist leidnud.

Büroo juhatuse liikme Angela Nairise (fotol) sõnul on “Tule avasta Saaremaad”-bussiekskursiooni pakutud ka varem, kuid mitte laiemale ringile. Sel aastal tahetakse asjale suurem kõlapind anda.

Tänavu võib kindlal kellaajal Kuressaare raekoja eest algavale neljatunnisele giidiga ekskursioonile minna Nairise kinnitusel igaüks. Bussi võib astuda, kes aga soovib, lausus Nairis. Ta lisas, et põhimõtteliselt on ekskursioon mõeldud Saaremaa külalistele, kes sooviksid giidiga väikest tuurikest, aga eraviisiliselt tellides läheks see suhteliselt kalliks, mida paraku kõik külalised endale lubada ei saa.

Inglise keeles selgitusi jagava giidi saatel tutvutakse Saaremaa tuntumate kirikutega, käiakse Kaali järve ääres ja külastatakse teisi turistile n-ö kohustuslikke paiku. Lisaks on Nairise sõnul plaanis ka väike üllatus ekskursantide maitsmismeelele.

Suvekuudel korraldatavad ekskursioonid on Nairise kinnitusel mujal laialt levinud praktika, kas või näiteks Tallinna City Tour’id.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)