Kuressaare kriminaalpolitseinikel uus juht

Aprillikuu algusest juhib Lääne politseiprefektuuri Kuressaare kriminaaltalitust komissar Rainer Antsaar.

 Rainer Antsaar, kes veidi enam kui aasta töötas Tallinnas keskkriminaalpolitseis, asus Kuressaare kriminaaltalitust juhtima 7. aprillil. Enne pealinna siirdumist oli Antsaar Kuressaare politseijaoskonna kriminaaltalituse uurija.

Saaremaa kriminaalpolitseinike tegevust varem juhtinud komissar Veigo Väli jätkab kriminaalasjade menetlejana tööd Kuressaare kriminaaltalituses.

Käesoleva aasta märtsikuu algusest on Lääne politseiprefektuuris toimunud mõningased struktuurimuudatused. Nimelt on politseiprefektuuri haldusalale jäävates maakondades – Pärnu, Saare, Lääne, Rapla ja Järva – tegutsevad kriminaalpolitseinikud lülitatud Lääne politseiprefektuuri Pärnus asuva kriminaalosakonna koosseisu.

Varem kuulusid kriminaalpolitseinikud maakondades asuvate kohalike politseijaoskondade või -osakondade koosseisu, uue struktuuri kohaselt on aga moodustatud Lääne politseiprefektuuri Kuressaare, Haapsalu, Rapla, Järva ja Pärnu kriminaaltalitused.

Korrakaitsepolitseinikud jäid maakondlike politseijaoskondade või -osakondade alluvusse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)