Pääste- ja politseimaja tuleb kindlasti (1)

Eile oli riigikogu infotund suuresti pühendatud eelarve kärpimisest tulenevatele probleemidele, kuna näiteks kaitseministeerium on minister Jaak Aaviksoo sõnul külmutanud kõik hanked ja investeeringud.

Kaitseministeeriumi pressiesindaja Aet Kuke sõnul on veel vara rääkida konkreetsetest objektidest ning nii ei osanud Kukk ka eile öelda, kas investeeringute ajutine külmutamine võiks mõjutada ka Kaitseliidu Kodu renoveerimist Saaremaal, mis viimaste kavade kohaselt pidi valmima aastatel 2010–2011.

Vastates riigikogu liikme Kalle Laaneti küsimusele Kuressaare pääste- ja politseihoone ehituse algusaja kohta, nentis siseminister Jüri Pihl, et ehitustöödega alustatakse lähiajal, kuna projekteerimislepinguid ning juba alustatud tegevust ei ole võimalik peatada ka praegustes eelarvekärpimise tingimustes.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)