EENA Saaremaa klubi lõpetab tegevuse

EENA Saaremaa klubi lõpetab tegevuse

 

Ettevõtlike naiste assotsiatsiooni Saaremaa klubi on otsustanud lõpetada tegevuse, kuna klubi liikmed ei leia enam väljundit tegutsemiseks. EENA Saaremaa klubi president Angela Nairis (fotol) nentis, et 1993. aastast tegutsenud klubi on sellises vormis ja kujul end ammendanud ning liikmetel on suuremad soovid tegutsemiseks, kui seda lubab praegune pealinna ühenduse alluvuses olemine.

“Me ei ole veel otsustanud, kas jätkame omaette mittetulundusühinguna või sihtasutusena, kuid kindel on see, et Saaremaa aasta naise valimine jääb meie kätesse, seda me ära ei anna,” kinnitas Nairis, kelle sõnul on Saaremaa eenakad vastupidisel seisukohal Tallinna omaga, nagu peaksid kõik tegemised minema suurte keskuste alla. “Vastupidi, tahame just kohapeal tõsiste saare naistena oma asju ise teha ja otsustada,” märkis Nairis.

Lisaks Saare maakonna aasta naise valimisele on EENA Saaremaa klubi läbi aastate tegelenud ka heategevusega, kuid ei ole oma heategevuslikule tegevusele avalikku kõlapinda soovinud. Nii on Nairise sõnul toetatud Kuressaare väikelastekodu, Kallemäe kooli ja puudustkannatavaid peresid. Lisaks on klubi pakkunud kooskäimisvõimalusi ettevõtlikele saare naistele, et ühiselt ühiskondlik-poliitilisi asju arutada.

Seniste EENA Saaremaa klubi liikmete edasine tegevusvorm peaks selguma maikuus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 80 korda, sh täna 1)