Valjala Lasteaed tähistas 30. sünnipäeva

Valjala Lasteaed avati 3. aprillil 1978 nelja rühmalisena. Nüüd on ühte rühma kolinud raamatukogu ja oodatakse pikisilmi suurt remonti. Möödunud neljapäeval tähistas Valjala Lasteaed pidulikult oma 30. tegutsemisaastat.
.

Lapsed said juba hommikupoolikul erilise tunde, et on sünnipäev, kui külla tuli Lotte, kellega mängiti lasteaia saalis

Pärast lõunat liikus lasteaiapere ühise rongkäiguna, välja arvatud esimese rühma lapsed, rahvamajja. Tervitussõnad pidulistele ja tänusõnad abistajatele-koostööpartneritele ütles lasteaiajuhataja Marina Tamm. Algas kontsert. Emmed-issid ja külalised said kuulda-näha seda, mida lapsed on lasteaias õppinud.

Muusika- ja liikumisõpetaja Sirje Munga juhendamisel esinesid lapsed laulu- ja tantsuetteastetega, mis panid ka emmed-issid samas taktis kaasa kõikuma ja laulma. Mudilasi julgustasid ja toetasid laval kasvatajad.

Kontserdi lõpuüllatusena sai näha III rühma lapsi erinevaid seltskonnatantse tantsimas, juhendamas on neid käinud Anne Auväärt ning kiirkursused tehti ka kohapeal.

Et aga lapsed täiskasvanute pikkadest sõnavõttudest ära ei tüdiks, jätkus pidu rahvamaja II korrusel, kus nii vallavalitsus, kohalikud ettevõtjad, asutuste, lastevanemate esindajad ja ka külalised kaugemalt – sõprusvallast Soomest, Pirkkalast –, olid lasteaeda õnnitlema tulnud. Kõik olid veendunult seda meelt, et lasteaed on oma tööde ja tegemistega hästi hakkama saanud ja peaks seda mõistmist ja kannatlikkust neile vapratele ja tublidele kasvatajatele jätkuma ikka pikaks ajaks edaspidigi. Tõdeti, et küllap see ikka üks tore koht on, kui lapsed seal hea meelega käia tahavad.
Ivika Laanet, Sille Lapp

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)