Uut turismikataloogi tutvustati Saaremaalgi

Uut turismikataloogi tutvustati Saaremaalgi

 

Reede pärastlõunal esitles OÜ Saar & Truuväärt omanik ja turismikataloogi “Saaremaa ja Muhu 2008” peatoimetaja Reet Truuväärt (fotol) Arensburg Boutique hotelli konverentsisaalis Saare maakonda tutvustavat uut trükist, mis olnud huviorbiidis juba seitsmel rahvusvahelisel messil.

Kena väljanägemisega värvifotodega ja muu illustratiivse materjaliga varustatud 32-leheküljeline kataloog on messikülalistes tähelepanu köitnud Helsingis, Riias, Stockholmis, Tallinnas, Vilniuses, Berliinis ja Göteborgis. Huvilistel on võimalik trükisega tutvuda veel Londoni ja Peterburi messil ning Helsingi mardilaadal.

Tänavuse aasta turismialastest “hõrgutistest” avab uus kataloog lugejaile uuenenud Kuressaare ooperipäevade sisu, tutvustab uut golfiväljakut, annab soovitusi jalgrattamatkajaile ning maalib pildi Ruhnust kui säästliku turismi sihtkohast.

Raamatukeses on kaardid, kuhu märgitud peamised vaatamisväärsused. Sündmustekalender annab teavet tähtsamatest kultuuri- ja spordisündmustest. Lugeja saab informatsiooni turismifirmade, majutus- ja toitlustuskohtade, vaba aja veetmise jm teenuste kohta.

30 000 trükiarvuga kataloogi on trükitud eesti, inglise, saksa, soome, rootsi, läti ja vene keeles. Trükise tellijaks on SA Saaremaa Turism, kujundas Ülo Emmus osaühingust Automagasin.

Presentatsioonil osalenute vahel loositi välja pääse viiele Arensburgi spaa privaatsauna. Fortuuna soosis Helena Erikut, Laasu jaanalinnutalu perenaist, Muhu Turismi Assotsiatsiooni liiget.

SA Saaremaa Turism juhatuse esimees Margus Mölder andis ülevaate saarlaste esindatusest turismimessidel. Rõõmustavalt palju on neid turismiettevõtteid, kes Saare-ja Muhumaad erinevatel messidel tutvustavad. Mölderi sõnul on messidel käimisest kasutegurit märgata. Tänavu täheldati näiteks leedulaste suuremat huvi meie maakonna vastu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)