Rattaga mandrile seksipeole (6)

Kuressaarlane, kes nimetab end Villemiks, sõitis Kuressaarest jalgrattaga Läänemaal asuvasse Roosta kämpingusse, et osaleda grupiseksijate kokkutulekul.

36-aastane mees, keda erinevates seksiteemalistes portaalides tuntakse ka Wyllemi nime all ja keda Kuressaares võib tihti rattaga sõitmas näha, ütles ajalehele, et vaatamata sellele, et kolm päeva enne seksihuviliste kokkutulekut oli Eestis lund sadanud järjest üle ööpäeva, jõudis ta siiski vändates kohale.

“Ma veel mõtlesin, et ei saagi tulla,” rääkis Villem kõmulehele, tunnistades, et vaatamata ilmataadi lahkusele ja lume sulamisele kasutas ta ühel teelõigul siiski ka bussiliiklust.

SLÕhtulehe reporteri sõnul, kes kokkutulekult reportaaži tegi, võttis Villem kodutee jalge alla juba keset sügavat ööd. “Kell 3 olevat Villem aga veloga minema sõitnud. Ei tea, kas visati voodist välja?” arutles SLÕ reporter oma loos.

Ka Oma Saar võttis Villemiga telefoni teel ühendust, kuid kuuldes, mis teemal tahetakse vestelda, oli mehe kommentaar napp. “Ma ei räägi sellest,” ütles rattaga läbi kevadise sulalume mandrile kokkutulekule vuranud mees.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 53 korda, sh täna 1)