Ametikooli ärikorralduse eriala õpilased võitsid kutsevõistluse (1)

Eile ja üleeile Võru kutsehariduskeskuses toimunud ärikorralduse eriala kutsevõistlustelt tõid Kuressaare ametikooli ärikorralduse õpilased koju esimese ja teise koha (vastavalt esimene kursus esimese ja teine teise). Kolmas koht läks Lääne-Virumaa kutsehariduskeskusele, mis on rakenduslik kõrgkool.

Ametikooli kutseõpetaja Anne Lember ütles, et selliseid võistlusi korraldati kolmandat korda ning kohal oli üheksa võistkonda seitsmest koolist. “See, et saime nii head kohad, oli tõeline üllatus,” tõdes ka Lember, sest võistlustel tuli lahendada testid, mis olid kodeeritud, ning nii ei teadnud hindajad, kelle tööd nad üle vaatavad. Enne Võrus toimunud katsumusi tuli noortel ärikorraldajatel ette valmistada kodutöö – kuidas paremini kasutada Võru linna tunnuslauset.

Kuressaare ametikooli ärikorralduse osakonnajuhataja Piret Pihel nentis, et kui siiani on erinevatel võistlustel silma paistnud just ametikooli toitlustus-erialade õpilased, siis nüüdne saavutus näitas, et ka teised erialad on tugeva tasemega ning õpetajad teevad sama head tööd.

Tuleval aastal on ärikorralduse eriala kutsevõistlused tänavuse võitja korraldada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)