Lühidalt spordist

SÜG-i tüdrukud kolmandad. 27. märtsil toimusid Viljandis E-vanuseklassi rahvastepalli finaalvõistlused. Nooremate hulgas väga populaarse pallimängu kaheksa parema hulka jõudis Saaremaalt kolm võistkonda.

Kolmanda koha saavutas SÜG-i tüdrukute võistkond Kerli Aksalu (kuulutati võistkonna parimaks mängijaks), Alice Berens, Reet Koppel, Maigret Mõru, Kai Koovisk, Airike Kapp ja Gerly Gull.

KVK poisid saavutasid 4. koha ja Aste PK tüdrukud 6. koha.

Korvpallis poolfinaalid. Nädalavahetusel peetud korvpallimeistrivõistluste poolfinaalidest finaliste veel ei selgunud. SWE7 võitis BC KäSa 78 : 76. Vesse ja Ametikooli vahelistes kohtumistes suutis esimese mängu 91 : 78 võita Ametikool, kuid teises mängus jäi 115 : 80. peale Vesse. Seeria kestab kahe võiduni. Võistlused jätkuvad kahe nädala pärast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)