Kihelkonna ootab aukodaniku kandidaate

Kihelkonna vallavolikogu ootab jüripäevani, 23. aprillini ettepanekuid, kellele anda valla aukodaniku tiitel.

Vallavolikogu esimees Rene Reinsoo ütles Oma Saarele, et Kihelkonna valla esimene aukodanik kuulutatakse välja tõenäoliselt võidupühal, Kihelkonna valla päevade raames.

“Ettepanekuid, keda nimetada aukodanikuks, saab esitada iga vallakodanik või asutus,” täpsustas Reinsoo, mainides, et ettepanekule peab olema lisatud ka põhjendus, millest nähtub, milliste konkreetsete teenete eest isik kandidaadiks üles seatakse.

Kihelkonna valla aukodaniku nimetus antakse valla erilise austusavaldusena isikule, kelle töö, tegevus ja isiklik eeskuju majandus-, kultuuri-, haridus-, spordi-, sotsiaal- või mõnes muus valdkonnas on pikema perioodi vältel silma paistnud erilise tulemuslikkusega, ja kes on oluliselt mõjutanud Kihelkonna valla arengut.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)