Evestus võitis Viljandi karikatuurivõistluse (1)

Evestus võitis Viljandi karikatuurivõistluse

 

Eile, 1. aprillil anti Viljandi kultuurimajas karikatuurivõistluse “Mis imekena maailm!” peaauhind Saaremaa karikaturistile Erki Evestusele. Edmund Valtmani nime kandval karikatuurivõistlusel osales sel aastal 32 autorit kokku 103 tööga.

Läbi kahe valikusõela valiti kolmandasse, finaalvooru, 19 tööd.

Viljandi VII karikatuurivõistluse korraldaja Aivar Trallmann ütles, et saarlased tegid sel aastal supertöö. Kõik kolm sel aastal osalenud Saaremaa karikaturisti – Erki Evestus, Enn Ehala ja Aare Martinson – jõudsid oma töödega finaalvooru. Võitjaks tunnistas 5-liikmeline žürii eesotsas Heinz Valguga Erki Evestuse karikatuuri. Teise peapreemia pälvis Tarmo Vaarmets ja kolmanda preemia Urmas Nemvalts.

Võistluse võitja Evestus ütles, et karikatuuriga on ikka nii, et “see, millest loll aru ei saa, paneb targa muigama”. Võidutöö oli inspireeritud 2007. aasta aprillisündmustest Tallinnas pronkssõduri juures.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)