Pargi äsjaparandatud aed sõideti uuesti puruks (10)

Pargi äsjaparandatud aed sõideti uuesti puruks

 

Pühapäeva hommikul sõitis joobnud Heiki juhitud Ford Mondeo pargi ääres T-kujulisel ristmikul puruks kuu aega tagasi 50 000 krooni eest remonditud aia. Pealtnägija, kes lähenes ristmikule peateelt, märkas pühapäeva hommikul kella 7 paiku tööle sõites ristmikule lähenemas kahtlaselt liikuvat sõidukit ning pääses napilt kokkupõrkest.

“Me jäime seisma, sest kõrvalteelt lähenev auto ei paistnud sõitu aeglustavat – kui meie poleks seisma jäänud, oleks ta meile külje pealt sisse sõitnud,” rääkis pealtnägija. Tunnistaja sõnul sõitis Mondeo juht otse vastu pargi aeda, mispeale tagurdas kiirelt ning lahkus sündmuskohalt. “Tagurdades oleks ta meile veel kord otsa sõitnud,” sõnas tunnistaja.

Valvsa kodaniku abiga tabati sündmuspaigalt lahkunud sõiduk peagi, selle roolis avastati alkoholijoobes Heiki. Juhtunu asjaolud selgitab väärteomenetlus. Karistus määratakse Heikile sündmuskohalt lahkumise eest ning mehel tuleb ka hüvitada pargi piirdeaiale tekitatud kahju.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)