Olerexi tankla kolitakse teisele poole teed (4)

Vastu tulles konkurendi nõudmisele otsustas kütusefirma Olerex oma tankla kolida üle tee Kaarma valla territooriumile. “See oli mõnes mõttes sundkäik, sest meie konkurendid aktsiaseltsist Saare Kütus leidsid, et nad ei suuda üksinda rahuldada kõikide alkoholilembeste saarlaste öiseid vajadusi,” ütles Olerexi Saaremaa osakonna müügijuht Andrus Kandima Oma Saarele.

Kandima sõnul algasid tankla teisaldustööd juba eile hilisõhtul, mil tanklale sätiti alla tugirattaid ja ühendati lahti voolikuid.

“Loodame teisaldustööd lõpetada 12 tunni jooksul, kuid arvestades tihedat liiklust Kuressaarde suunduval maanteel, võib juhtuda, et esialgu esineb häireid tankimisel,” selgitas Kandima, kelle sõnul ümberkorraldustest tingitud ebameeldivused püsikliente siiski ei puuduta. Nende tarvis on plaanis kütus tankla uude asukohta esialgu tarnida ämbritega – kuniks kütusemahuti teisaldatud saab.

Et autojuhtidel oleks kergem liigelda ja õige koht üles leida, on kolmeks päevaks tööle palgatud inimene, kes suunab autosid üle tee.
Kuressaare linnavolikogu otsus keelata linnas öine alkoholimüük alates õhtul kella 22-st hakkab kehtima tänasest.

Ben Siin

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)