Pöide vallas hukkus mees metsas puud langetades (1)

Pöide vallas hukkus mees metsas puud langetades

 

Neljapäeva õhtul jäi Pöide vallas Reina küla lähedal asuvas metsas langeva puuoksa alla 51-aastane Ants, kes suri kohapeal. Antsuga koos olnud Kalju sõnul kukkus mehele pähe teiste okste vahelt õhku paiskunud puuoks.

“Mina tulin sel hetkel eemalt ja täpselt seda kõike pealt ei näinud, aga langeva oksa alla ta jäi,” ütles Kalju, kelle sõnul on olukorda tagantjärele korduvalt analüüsitud ja vaadeldud. Kalju kinnitusel ei olnud hukkunul õnnetuse hetkel kiivrit peas. “Ei tea, kas kiivergi teda päästnud oleks,” lisas Kalju, sest langev oks tabanud meest just vasaku silma kohale.

Kalju sõnul oli Ants tore ja abivalmis mees. Saatuslikul neljapäeval tuli Ants talle appi isiklikuks otstarbeks puid langetama. “Tegelikult pidime sel päeval minema võrgule, aga kuna eelmisel päeval jäi mul langetamine pooleli, läksime metsa,” rääkis Kalju, kes mäletab hukkunust vaid head.

Ants Alas töötas alates 1993. aastast Tornimäe põhikoolis remondimehena. Tornimäe kooli direktori Raili Nõgu sõnul oli Ants väga tubli töömees, kes tegi alati rohkem, kui oleks pidanud – ta oli alati olemas, kui teda vaja oli. “Ants oli hästi kohusetundlik ja abivalmis, tema kaotus on meile väga raske ja ootamatu,” sõnas Nõgu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)