FC Kuressaare sai napi viigi

FC Kuressaare sai napi viigi

 

Seni kaotuseta püsinud FC Kuressaare meeskond võitles Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigas eile välja 2 : 2 viigi mängus Lasnamäe FC Ajaxiga. Saarlaste jalgpalliklubi jätkab siiski liiga liidrina.

“See pole mingi mäng, see on mingi asi. Mehed ei mängi, vaid on lihtsalt väljakul,” sõnas klubi pressiesindaja Miko Pupart pärast 0 : 2 kaotatud poolaega.

Eelmises voorus suure võidu teeninud FC Kuressaare lasi endale esimese värava lüüa juba neljandal minutil. Pool tundi hiljem lõid külalised ka teise värava. Võistkonna peatreeneri Jan Važinski sõnul oli esimene poolaeg täielik ebaõnnestumine. “Jäime neile alla igas elemendis,” ütles Važinski, toonitades, et külaliste esimene kiire värav tekitas mängijates pingeid.
Vaheajal taktikat muutnud ja mitmeid vahetusi teinud Važinski kinnitas, et muutused õigustasid end. Seda oli näha ka mängupildist, kui FC Kuressaare teisel poolajal aina rohkem vastaste värava all mängima hakkas.

Esimesena lõi vastastele värava tagasi juba kolmandat mängu resultatiivne olnud Jaanis Kriska, kes 66. minutil väravaesises saginas suutis äärelt tulnud palli võrku suunata. Vastased üritasid kohtunikule küll selgitada, et Kriska olevat värava löönud käega, kuid kohtuniku arvates oli kõik siiski määrustepärane. Teise värava suutis lüüa poolajal sisse vahetatud Maikko Mölder, kes oli täpne 75. minutil. “Mölder andis palju juurde,” tunnustas treener vahetusest mängu saadetud ründajat.

Palju ei jäänud puudu, et saarlased oleksid mängu ka võitnud.

Suurepäraseid võimalusi oli nii Möldril kui ka Dmitri Skiperskil.

Treener Važinski sõnul oli mäng väga vastuoluline. “Raske on hinnata, esimesel poolajal ei saanud me millegagi hakkama, kuid 0 : 2 kaotusseisust välja tulla on siiski tubli,” arutles treener, kelle arvates siiski pigem kaotati kaks punkti, kui võideti üks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)