Krimi

Karjas põles puidutsehh. 25. märtsil kell 18.11 teatati tulekahjust Leisi vallas Karja külas, kus põles puidutsehhi katus ja pööning. Hoone katus hävis tules 25 ruutmeetri ulatuses. Esimese ja teise korruse ruumid suudeti tulest päästa.

Tulekahju saadi kontrolli alla kell 19.31 ja kustutati 19.53. Sündmuskohal töötas kuus päästeautot ja Saaremaa operatiivkorrapidaja. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel. Eile hommikul sõitsid päästjad Karja järelkustutust tegema.

Auto sõitis libedaga kraavi. 26. märtsi hommikul kell 8.18 teatati, et Orissaares on auto libedaga kraavi sõitnud.

Päästjad aitasid kummulikeeranud auto tagasi ratastele pöörata ja teeserva sikutada. Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud.

***
Politseis registreeriti 25. märtsil neli väärtegu, neist kolm liiklusseaduse rikkumist, sealhulgas üks kiiruseületamine.

Kohus kuulutas petisest saarlanna tagaotsitavaks
Harju maakohus kuulutas eile tagaotsitavaks arvatavad kinnisvarapetised Vello Loiti (42) ja Saaremaalt pärit Liis Haaveli (28). Kohtumääruse alusel tegeleb Haaveli ja Loiti otsimisega Põhja prefektuuri majanduskuritegude talitus ning korraldab nende tabamisel ka kohtuistungile toimetamise.

Põhja ringkonnaprokuratuur süüdistab Haavelit ja Loiti kokku üheksas pettuses, kus neljal juhul petsid süüdistatavad eakatelt inimestelt välja nende kinnisvara. Viis kuriteoepisoodi puudutavad sülearvutite ja mobiiltelefonide väljapetmist.

Haavel on varem kohtus süüdi mõistetud 2006. aasta sügisel kelmuses, dokumendi võltsimises ja selle kasutamises. Naine pääses toona vaid rahalise karistusega, kuna ta jõudis enne karistuskokkuleppe sõlmimist kelmusega tekitatud kahju kannatanule hüvitada.

Süüdistuse järgi vormistas Haavel 2004. aasta suvel Tallinnas 82-aastase naise nimele järelmaksuga mobiiltelefoni.

Haaveli kuritegu tuli ilmsiks, kui eakas kannatanu sai mobiilsideoperaatorilt Radiolinja maksenõude ning pöördus alusetu nõude tõttu politseisse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)