Koer ootab Kuivastu sadamas peremeest (6)

Koer ootab Kuivastu sadamas peremeest

 

Kaks nädalat tagasi avastasid Kuivastu sadama töötajad sadamast suuremat kasvu isase koera, kes võib olla paariaastane, on sõbralik ning on näha, et otsib oma peremeest.

Kahjuks ei ole aga selle aja jooksul keegi kutsu vastu huvi tundnud ning võib arvata, et koer on lihtsalt sadamasse maha jäetud. Koera on siiani toitnud laevapere, stividorid ja lihtsalt head reisijad, kuid nii ei saa loom ju lõputult elada.

“Oleme küsinud kõigilt oma sõpradelt-tuttavatelt, aga paraku ei ole talle kodu suutnud leida,” märkis koera pärast muretsev Helen, keda teeb kurvaks inimeste julmus, et niisama lihtsalt suudetakse lemmikloom maha jätta. Helen loodab, et pärast jutu ajalehes ilmumist leidub hea pere, kes on nõus looma endale võtma.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)