E-pileti saab nüüdsest osta ka Triigi–Sõru liinile

Väinamere Liinid avas veebipõhises ostukeskkonnas www.tuulelaevad.ee piletite eelmüügi Saaremaad ja Hiiumaad ühendavale Triigi–Sõru liinile.

Väinamere Liinide OÜ juhataja Urmas Treieli sõnul on e-pileti ostukeskkonnale ülemineku esimene etapp edukalt käivitunud. “Nüüdsest on võimalik osta internetist pileteid kõigile liinidele: nii Kuivastu–Virtsu, Rohuküla–Heltermaa kui ka Triigi–Sõru. Kodulehelt saab osta e-pileti sõiduautole, selle haagisele, mootorrattale ning reisijatele. Sellega oleme loonud eeldused võimalikult mugavaks reisimiseks, ühtlasi aitab e-piletite süsteem vähendada järjekordi tipptundidel,” rääkis Treiel.

Samal ajal on käimas järgneva etapi arendustööd, võimaldamaks lähitulevikus internetist osta ka saarte elanike soodustusega pileteid.
Aadressil www.tuulelaevad.ee saab e-pileti osta kindlaks kuupäevaks ja kellaajaks kuni kolm kuud ette. S

eega on e-pilet oma olemuselt broneeringuga eelmüügipilet. Lisakulutusi e-pileti ostuga ei kaasne, teenustasu on sarnaselt seni kehtinud veebibroneeringule 25 krooni. Veebist pileti ostmisel saab ostja tellida tasulise (3 krooni) kinnituse SMS-iga, milles on kirjas pileti number, sõiduaeg, liin ja autonumber.

Lisaks saab e-pileti lingi saata endale e-postkasti ning pileti hiljem välja trükkida. Kliendile tagab mugava teeninduse võimalus sõita sadamas e-piletiga otse broneeringureale, ilma vahepeal autost väljumata. E-pileti ostukeskkonnas näeb kõikide reiside broneeringulimiidi täituvust ning selle abil saab ka oma ülesõitu paremini planeerida.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)