Saarlased saavad oma esimese ajakirja

Esmaspäeval jõuab lugejateni uus ajakiri Oma Kodu, mis on välja kasvanud saarlaste päevalehe Oma Saar Kinnisvara lisast ning on esimene saarlastele mõeldud ajakiri.

“Ajakiri Oma Kodu heidab heatahtlikult uudishimuliku pilgu saarlaste kodudesse ning räägib inimestest, kes on loonud oma kodu või on seda alles rajamas. Samuti kõneleme väikestest tarkustest kodus ja kodu ümber, asjadest meie kõrval, mis aitavad muuta kinnisvara koduks,” ütles ajakirja peatoimetaja Tõnis Kipper, lisades, et ajakirjast leiab ka aiandusalaseid ja ehituslikke nõuandeid, soovitusi sisekujunduse valdkonnast ning palju muud.

Värvitrükis ja 36-leheküljelisena jõuab Oma Kodu igakuiselt Oma Saare tellijateni tasuta, teistel on 15-kroonist ajakirja võimalik osta erinevatest müügikohtadest kogu maakonnas ning Virtsu ja Muhu liinil sõitvatel parvlaevadel. Väljaandele kirjutavad kaastöid eri valdkondade spetsialistid. “Bronson Alcott on öelnud: “Niisugused, nagu on kodud, on ka riik”.

Eesti riigi juubeli aastal on päris paslik seda meelde tuletada ja seda meeles pidada. Ühe uue asja alguse juures olemine on kahtlemata põnev ja samas ka suur vastutus. Kuid ma arvan, et ajakirja headus sõltub palju ka lugejatest, kaastöödest, headest ideedest, mida pole kunagi liiga palju. Ja mis on alati oodatud,” lisas Kipper.

Oma Kodu avanumbrist saab lugeda Anne ja Jüri Saare kodust, Ülo Roosi dendropargist, heidetakse pilk Johan Spa Hotelli ühte numbrituppa. Samuti on põhjalik ülevaade kaminatest ja soovitusi aiapidajaile. “Vaatame, milline oli mullu parima ruumikujundusega korter Kuressaares ja loomulikult on kindel koht endiselt kinnisvarapakkumistel,” lubab värske peatoimetaja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 131 korda, sh täna 1)