Sikassaarest varastati vaske

Sikassaare vanametalli kokkuostust varastati ööl vastu 14. märtsi suur kogus punast vaske.

Sikassaare vanametalli kokkuostupunkti omanik Herki Sai ütles Oma Saarele, et metalli oli varastatud ligi 500 kg ning selle väärtus on umbes 32 000 krooni.

“Meil ei ole varem siin vargil käidud,” märkis Sai, kes ei osanud öelda, kas tegu on suurima metallivargusega Saaremaal, kuid meenutas, et varem on teistes metalli kokkuostupunktides vargil käidud, aga tema teada ei ole varastatud metalli kogused nii suured olnud.

Herki Sai palub kõigil, kellel on infot selle kuriteo kohta, helistada vaevatasu eest telefonil 55 669 921. Konkreetse info andjale on vaevatasu 5000 krooni. “See peab olema info, mis viib varaste tabamiseni,” märkis Sai, kelle sõnul garanteeritakse teataja anonüümsus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)