Kuressaare linn soovib kaamerate kaablid paigaldada AS Elioni kaablitrassi (1)

Kuressaare linnavalitsus kavatseb tänavu paigaldada kesklinna piirkonda seitse pöördkaamerat ning soovib selleks kasutada AS Elion Ettevõtted valduses olevaid kaablitrasse.

“Kuressaare linna omanduses ei ole vajalikke kaablitrasse ning andmeside õhuliini paigaldamist ei pea linn põhjendatuks,” seisab linnapea Urve Tiiduse poolt signeeritud ja AS Elion Ettevõtted juhatuse esimehele Valdur Laidile märtsi alguspäevil saadetud kirjas.

Tiidus teeb kirjas ettepaneku alustada koostööd, viidates sellele, et linna heaolu ei ole vaid kohaliku omavalitsuse, vaid ka iga linnakodaniku ja linnas tegutseva ettevõtte mure.

Linnapea soovib paigaldada kaamerate jaoks vajamineva kaabelduse AS Elioni valduses olevatesse kaablitrassidesse. Samuti avaldab Tiidus soovi AS Elioni juhatuse esimehega kohtuda ja võimalikke koostöövõimalusi arutada.

AS Elion Ettevõtted meediasuhete juht Karin Kahre ütle Oma Saarele, et võimalikku koostööd veel arutatud ei ole. “Siiani pole kindlat kohtumist veel kokku lepitud,” sõnas Kahre, “kõik on veel lahtine.”
Linnapea kommentaari eile saada ei õnnestunud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)