Leisi vald kurdab puuduliku internetiühenduse üle

Leisi vald ei ole rahul eelmise aasta lõpus paigaldatud riikliku internetiühenduse programmi KülaTee3 tulemustega, kuna internetiühendus ei ulatu Meiustesse. Sarnane leviprobleem on seoses KülaTee3 projektiga tekkinud varasemalt ka Torgu ja Salme vallal.

Leisi vallavanem Ludvik Mõtlep kinnitas Oma Saarele, et Meiustes on probleem leviga. “Me peaksime paigaldama poole kõrgema masti, et levi sinnani ulatuks, seda aga lepingus ei olnud,” ütles Mõtlep, lisades, et mujal Leisi vallas ühendusega probleeme pole.

Vallavanema sõnul on maavalitsusega kokku lepitud, et kõik kaebused kogutakse nüüd kokku ja siis asutakse neid ühiselt lahendama.
Vastavalt lepingule on internetiteenuse pakkuja Elion kohustatud kõik puudused likvideerima. 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)