Kaarel Kruusmägi purjetab olümpia katsevõistlustel

Kaarel Kruusmägi purjetab olümpia katsevõistlustel

 

Saaremaa Merispordi Seltsi purjetaja lõpetas regati Barcelonas 21. kohaga ning alustab laupäeval Mallorcas võistlemist olümpiapileti eest.

Barcelonas toimunud, mainekate osavõtjatega olümpiapurjetamise nädalal saavutas esimest aastat Laser Standard klassis sõitev Saaremaa Merispordi Seltsi purjetaja Kaarel Kruusmägi lõppkokkuvõttes 21. koha.

Kruusmägi kohad olid 22., 23., 18., 22., 29., 20., 18., 28., 26., 20. ja 6. Kokku suutis ta koguda 175 punkti. Kaarel Kruusmägi ütles Oma Saarele, et jäi võistlusega üldjoontes rahule. “Koht ei olnudki oluline, pigem just kogemuste saamine,” sõnas Kruusmägi.

Laupäeval alustab Kruusmägi regatti Mallorcal, mis on ka Pekingi olümpia katsevõistluseks. Noormees ise oma olümpiavõimalustesse seekord veel eriti ei usu, pigem üritab täiendada uue paadiklassi kogemustepagasit tulevikku silmas pidades.

Eestlastest on peapretendent olümpiakohale selle Eestile oma sõitudega välja võidelnud Deniss Karpak, kes Barcelonas oli 40. kohapunktiga kolmas, võites kolm sõitu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 121 korda, sh täna 1)