Haigla saab emadepäevaks uue sünnitus- ja günekoloogiaüksuse (5)

Haigla saab emadepäevaks uue sünnitus- ja günekoloogiaüksuse

 

Kuressaare haigla günekoloogia- ja sünnituskorpus on sellest nädalast remondis ning osakond on kaheks kuuks kolitud endisesse lasteosakonda hoone sama korpuse teisel korrusel.

SA Kuressaare Haigla juhatuse esimehe Viktor Sarapuu sõnul saab osakond täielikult uue ilme – välja vahetatakse nii uksed, aknad kui ka elektrijuhtmed ning pannakse uued põrandad ja laed. “Strukturaalselt jääb korpus samaks, ikka palatid, perepalatid ja sünnitustoad,” tutvustas Sarapuu ettevõtmist, lisades, et ehkki näiteks sünnituste arv ei ole maakonna haiglas väga suur – umbes 300 last aastas –, vajavad ka need 300 beebit ja nende emad normaalseid tingimusi.

Haigla juhi sõnul osales korpuse renoveerimistööde hankel kuus ehitusfirmat, kõik olid kohalikud ettevõtted. “Nendest kuuest valiti pakutava hinna põhimõttel välja Tesman AS,” ütles Sarapuu, kelle sõnul on tööde kogumaksumus 2 974 391 krooni, millele lisandub veel käibemaks.

Haigla sünnitus- ja günekoloogiaüksuse renoveerimine lõpetatakse emadepäeva laupäeval, 10. mail.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)