Ooperipäevadele osteti kolme nädalaga 3700 sooduspiletit

Pühapäeval lõppes kolmenädalane periood, mille vältel oli võimalik hankida juulis toimuvatele Saaremaa ooperipäevadele pileteid soodushinnaga. Saaremaa ooperipäevade projektijuht Marika Pärk ütles Oma Saarele, et tulemus on enam kui rahuldav.

“3700 piletit on füüsiliselt välja ostetud, rääkimata broneeringutest,” sõnas Pärk ning lisas, et näiteks Hansapank broneeris ligi 300 piletit.

Projektijuhi kinnitusel on menukaim etendus Vanemuise teatri 26. juulil etenduv “Hoffmani lood”. “Aga näiteks “Porgyst ja Bessyst” rääkides on kõige paremini läinud neljapäevaõhtuse etenduse piletid,” lausus Pärk, lisades, et kohati on probleeme ka liiga väikese saaliga.

“Rääkides kohtade nappusest, on kindlasti teemaks Saaremaalt pärit ooperilaulja Ain Angeri kontsert,” sõnas Pärk, kelle sõnul on Angeri kontsert viimseni välja müüdud ning paar tooli on isegi juurde lisatud.

Ooperipäevade projektijuhi sõnul sujub kõik momendil hästi. “Tulemus on rohkem kui hea – meie ise oleme väga rahul sellega,” mainis Pärk.
Ooperipäevadel on publikukohti erinevatel etendustel kokku 8000.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)