Läti toetab Mõntu–Ventspilsi laevaliini ligi nelja miljoni krooniga

Reisijate ja kauba vedu Läti Ventspilsi ja Saaremaa Mõntu sadama vahel hakkab ka algaval hooajal korraldama firma SSC Ferries, teatas BNS viitega Läti hankeameti kodulehele. Ventspilsi vabasadama ja Saaremaa Laevakompanii tütarettevõtte SSC Ferries vahel sõlmitud kokkuleppe väärtus on 175 000 latti (üle 3,9 miljoni krooni).

2005. aasta mais avatud Mõntu–Ventspilsi liini ka eelmistel suvedel teenindanud SSC Ferries juhataja Anu Lomp ütles, et tänavune hooaeg on planeeritud mullusega võrreldes lühem. Avareis tehakse 30. mail ning hooaeg lõpeb 31. augustil. Lombi sõnul on hooaja algusest 29. juunini planeeritud kaheksa reisi nädalas, 30. juunist hooaja lõpuni aga tehakse kümme reisi nädalas.

Reedeti ja laupäeviti väljuvad reisid Mõntu sadamast kell 10 ning see annab Lombi sõnul eelmiste aastatega võrreldes eesti turistidele parema võimaluse osaleda arvukatel rahvaüritustel ja -pidustustel Ventspilsis, mis toimuvad enamasti laupäeviti.

Ettevõtte juhataja sõnul saab pileteid laevareisiks praegu ette tellida 20% soodushinnaga ning eeltellimusi on tehtud juba kaks korda rohkem kui eelmisel aastal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)