Ametikool näitab linnarahvale kevadpühade toite

Kuna järgmisel nädalal on koolivaheaeg, algavad kevadpühade üritused Kuressaare ametikoolis juba sel nädalal. Temaatiliste roogade ja küpsetistega tutvuma on oodatud ka linnarahvas.

Täna kell 12 degusteeritakse ametikooli fuajees kohupiimaroogi. Neljapäeval kell 12–16 on ametikooli Kohtu tänava õppehoone fuajees võimalik tutvuda kevadpühade toitude ja küpsetiste väljapanekuga. Toitude juurde on lisatud retsepte.

Kooli fuajees on välja pandud ka ametikooli õpilaskonkursil osalevad värvitud üllatusmunad. Teist aastat järjest toimub koolis konkurss, milleks õpilased võisid vabalt valitud materjalidest “alternatiivmune” valmistada.
Valmivad ka kevadpüha-teemalised lauaseaded, mida koos üllatus- ja alternatiivmunade konkursil osalevate töödega saab vaadata reede õhtuni.

Taavi Tuisk

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)