Muhu multimeediaklass alustas tööd

Muhu noortekeskuses käivitus multimeediaklassi töö juba selle nädala alguses, hoolimata sellest, et vajalike tehniliste vahendite saabumine on osaliselt viibinud.

Muhu noortekeskuse juhi Arnek Grubniku sõnul alustas multimeediatuba Stuudio MSN ehk Muhu Säravad Noored tegevust lõppeva nädala alguses. “Tahame osaleda välisministeeriumi korraldataval Eestil tutvustaval videokonkursil,” ütles Grubnik ja lisas, et kuna lihtsamad vahendid ehk kaamera ja fotokas on olemas, siis filmimisega on juba alustatud.

Multimeediaklassi blogist http://studio-msn.blogspot.com/ võib lugeda, et noortel muhulastel on plaanis esitada konkursile paari-kolm videot. Blogis antakse ka teada, et Stuudio MSN otsib endale sobivat logo. Näidised on ülal aadressil http://www.zone.ee/taavs/logod/ .

“Multimeediaklassi ametlik” avamispäev on 29. märtsil, sõnas Grubnik. Avamisüritusest lähemalt rääkides mainis ta, et plaanis on esinema kutsuda Orissaare hiphoparid ehk Aspiration ja ei ole välistatud ka bändi Minthara kutsumine.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)