Elektroonikaettevõtte juhataja Allan Lipu läks lapsehoolduspuhkusele (6)

Elektroonikaettevõtte juhataja Allan Lipu läks lapsehoolduspuhkusele

 

Pikka aega elektroonikaettevõtet Incap Electronics Estonia OÜ juhtinud Allan Lipu (fotol) läks 1. märtsist puhkusele ning tema asemel juhib Incapi senine operatiivjuht Mikko Hirvinen.

Allan Lipu ütles, et ta kasutas tõepoolest ära riigi pakutud võimaluse, et lapsehoolduspuhkusele võib jääda ka isa. Lipu kinnitusel ei ole ta 14 aastat korralikult puhanud ja tunneb nüüd sellisest pikemast puhkusest rõõmu ning soovitab teistelgi isadel säärast võimalust kasutada.

Allan Lipu sõnul naaseb ta esialgsete kokkulepete kohaselt tööle tagasi järgmise aasta 16. mail kell kaheksa. Samas jääb tema sõnul vahepeale siiski piisavalt pikk aeg ning on olemas võimalus, et talle tulevad hoopis uued väljakutsed.

Lipu äraolekul juhib tehast Mikko Hirvinen, kes tuli Incap Electronics Estonia OÜ Kuressaare tehasesse operatiivjuhiks eelmise aasta oktoobri lõpus. Incapist kommenteeriti, et kuna tegemist on Soome firmaga, siis toodi spetsialist Soomest, sest Saaremaalt on vastavate kogemustega inimesi väga raske leida. Hirvinenil on ulatuslik ja mitmekülgne kogemus rahvusvahelises tootmises ja kvaliteedijuhtimises.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 228 korda, sh täna 1)