Öökool jäi ära maja ümber hulkuvate noorukite pärast

Kärla põhikoolis nädal tagasi toimuma pidanud Öökool otsustati ära jätta, kuna koolimaja ümbrusse kogunenud noored keeldusid lahkumast.

Kooli huvijuht Külli Luup ütles Oma Saarele, et koolimaja juures jõlkuvate noorte seas oli ka oma kooli õpilasi, keda lihtsalt üritusele ei lubatud.
“Kõiki paratamatult ei saa öösel koolimajja lubada, seega tegime valiku,” sõnas Luup ning selgitas, et üritusele pääsesid korralikumad lapsed. “Kahjuks jäi Öökool seekord lühikeseks,” ütles huvijuht, lisades, et eelmistel aastatel taolist probleemi tekkinud ei ole.

Kärla põhikooli direktor Tõnu Toon nentis, et kooli ümber hulkuvad noored olid tõesti üheks põhjuseks, miks üritus eelmisel reedel poolikuks jäi. “Nad lihtsalt hulkusid ümber koolimaja ning keeldusid lahkumast,” sõnas Toon ja lisas, et politsei sekkumist asi siiski ei nõudnud. Teistest põhjustest, miks Öökool ära jäi, koolijuht rääkida ei soovinud.

Öökool on Kärla põhikooli iga-aastane üritus, mille raames sisustatakse õhtusel ajal neli tundi õpilaste omal valikul, kaasneb disko ja filmivaatamine.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)