Muhu vallavalitsuse maaosakonda hakkab juhtima Pille Heero

Muhu vallavalitsus palkas valla maa- ja planeeringuosakonna uueks juhatajaks Pille Heero, kes praegu töötab Saaremaa keskkonnateenistuses keskkonnakorralduse peaspetsialistina.

Vähem kui aasta keskkonnateenistuses töötanud Pille Heero ütles Oma Saarele, et töökoha vahetuse põhjus on isiklikku laadi, sest juba lähitulevikus on tal kavas elama asuda Ida-Saaremaale või Muhusse. Kahe kandidaadi hulgast valituks osutunud Heero asub uuele töökohale märtsi lõpus. Pille Heero on lõpetanud Tartu ülikoolis keskkonnatehnoloogia eriala.
Muhu vallavalitsuse maa- ja planeeringuosakonna endine juhataja Kristo Kiiker lahkus töölt 1. märtsist ja asus tööle Kuressaare firmasse Consultare OÜ. Samuti jätkab Kiiker kaastöö tegemist ETV keskkonnateemalisele saatele “Osoon”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 40 korda, sh täna 1)