Täis paagiga kütuseauto sõitis teelt välja (1)

Täis paagiga kütuseauto sõitis teelt välja

 

Esmaspäeva hilisõhtul sõitis Kuressaare lähistel teelt välja Olerexi tanklaketi kütuseauto. AS-i Saare Olerex juhataja Andrus Kandima sõnul juhtus õnnetus esmaspäeval kella 23 ajal Olerexi tankla läheduses. “Esmaspäeva päeval sadas vihma ja õhtuks langes temperatuur alla nulli,” selgitas Kandima.

“Tekkis kiilasjää, mille tõttu auto teelt välja paiskus.” Tema kinnitusel ei olnud auto kiirus suur, kuid teelt ärapööramise ajal libises auto veoraskuse all halbade ilmastikutingimuste tõttu teelt välja. “See ei ole juhi süü, ta on väga kogenud ja kohusetundlik töötaja,” mainis Kandima.

Pärast juhtunut tegutseti operatiivselt ja pumbati kütus tsisternist välja. “Ei tahtnud koormaga autot teele tõmbama hakata,” kommenteeris Saare Olerexi juhataja. “Auto kaalub umbes 10 tonni,” rääkis Kandima, lisades, et sellepärast otsustatigi kütuseautos olnud 30 tonni diiselkütust väiksemasse autosse ümber pumbata. Töö tegid ära Olerexi oma töötajad.

“3–4 tundi pumpasime kütust välja,” rääkis Kandima ja lisas, et kõik tööd lõpetati hommikul kella 6 ajal.

Juhataja sõnul oli tegemist õnneliku õnnetusega, sest teelt välja sõitnud auto ning kütuse väljapumpamine ei tekitanud keskkonnareostust.

Samal ajal aitas liikluspolitsei õnnetuse piirkonnas liiklust korraldada ning uudishimulikke eemale hoida. Kuressaare politseijaoskonna korrakaitseosakonna komissari Meelis Juhandi sõnul aidati liiklust reguleerida ning tema hinnangul teeäärde vajunud auto ohtlikku olukorda liikluses ei tekitanud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 62 korda, sh täna 1)