Tallinna Linnateater ostis Hellamaa kultuurimaja vanad toolid

Tallinna Linnateater ostis Hellamaa kultuurimaja vanad toolid

 

Tallinna Linnateater ostis Muhus tühjana seisva Hellamaa kultuurimaja saali istetoolid, mis tõenäoliselt leiavad kasutust linnateatri kammersaalis. Tallinna Linnateatri direktori abi Maire Janisk ütles Oma Saarele, et Muhust toodi ligemale 70 tooli, mis on valmistud umbes pool sajandit tagasi ja sobivad stiililiselt Tallinna Linnateatri majaga.

“Need on kasutatud toolid, aga neid annab putitada ja korda teha,” rääkis Janisk, kelle sõnul on kogu linnateater sisustatud üldiselt vanema mööbliga. “Me ei osta oma ruumidesse kaasaegseid mööbliesemeid, sest see ei sobi lihtsalt meie maja stiiliga,” lisas ta.

Janisk pakkus, et tõenäoliselt hakkavad Hellamaa kultuurimaja toolid sisustama edaspidi linnateatri kammersaali.

Aastaid kasutuseta seisva kultuurimaja omaniku Muhu Farmid OÜ tegevjuht Kristjan Aaso ütles Oma Saarele, et toolid müüdi linnateatrile sümboolse hinna eest. “Ega meil nendega midagi teha pole, nüüd läks kellelegi vähemalt asja ette,” lausus Aaso, kelle sõnul jõudsid toolid linnateatrisse Muhust pärit teatrimehe Tõnis Kipperi vahendusel.

Foto on illustreeriv.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 70 korda, sh täna 1)