Saaremaa karaoketajad tõid auhindu rahvusvaheliselt võistluselt (3)

Saaremaa karaoketajad tõid auhindu rahvusvaheliselt võistluselt

 

Laupäeval olid rahvusvahelise FinBaltic Karaoke King & Queen 2007 finaalis kaks Saaremaa karaokelauljat väga edukad. Iivo Miil pälvis teise koha ja Annika Väälma tuli kolmandaks.

1. märtsil Sokos Hotell Viru 2. korrusel ja baaris Bogart toimunud lõppvõistlusel osales igalt osavõtjamaalt (Soome, Eesti, Läti, Leedu) kuus lauljat: kolm meest, kolm naist. Eestile ja eriti Saaremaale oli see võistlus väga edukas, kolm võistlejat said kohti kolme esimese seas. Naiste esikolmikusse mahtusid Nitte Valo (Soome), Julia Jegorova (Leedu) ja Annika Väälma (Eesti), meestest oli parim Giedrius Leskevicius (Leedu) Iivo Miili (Eesti) ja Arne Palitseri (Eesti) ees. Üritus ise kestis 6 tundi.

Iivo Miili sõnul oli lõpptulemus tema jaoks üllatuslik. “Ma ei uskunudki, et ma nii kõrgele tõusen. Lootsin, et kuskile kuue sekka ikka jõuan,” sõnas ta ja lisas, et võistlusest võtsid osa päris võimekad meeslauljad. Oma hinnangul tulid tal esitatavad laulud välja hästi, teine isegi päris hästi. Ta esitas esimeses voorus Tom Jonesi “Green Green of Home” ja teises BeeGeesi “Words”. Laupäevane võistlus andis Iivo Miilile parima koha, mida ta eales on rahvusvahelistel karaokevõistlustel saavutanud. “See on fantastiline võit,” ei hoidnud karaokelaulja oma emotsioone vaka all.

Ka Annika Väälmale oli laupäevane võistlus väga edukas. Ta saavutas esimest korda rahvusvahelisel võistlusel koha esikolmikus. “Enne olin küll rahvusvahelistel võistlustel osalenud, aga kolmikust välja jäänud,” lausus ta. Oma sõnul ei ole ta tippu veel saavutanud ning iga aastaga tase üha tõuseb. “Ma olen tegelikult endaga väga rahul: tulla sellisest massist kolmandaks. (Eelvoorudega kokku võttis võistlusest osa u 1600 karaokelauljat – toim.) Lauljad olid väga head ja konkurents vaata et tugevam kui mõnel Eurovisioni võistlusel,” andis ta oma tulemusele positiivse hinnangu. Annika Väälma esitas Evanescence’i laulu “Bring Me To Life” ja Céline Dioni “I Surrender”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 34 korda, sh täna 1)