Kuressaare taotleb EL-i toetust Titeranna arendamiseks

Kuressaare linn hakkab koostöös Lätis asuva Roja vallaga taotlema Euroopa Liidu toetust supelrandade edasiarendamiseks.

Kuressaare abilinnapea Urmas Sepp ütles Oma Saarele, et Kuressaares puudutab taotlus Ujula abaja ehk Titeranna arendust. Kavas on randa paigaldada uusi atraktsioone ja ehitada uusi teenidus- ja vetelpääste hooneid. Miljonitesse kroonidesse ulatuvast taotlusest saab Urmas Sepa sõnul rääkida täpsemalt aprilli algul, kui taotlus on lõplikult koos. “Praegu arhitektid joonistavad hooneid ja lahendusi,” märkis ta.

Kuressaare linn on Roja vallaga Euroopa Liidu toetuste taotlemisel teinud koostööd ka varem. Nii oli Kuressaare nõustajana partneriks Roja valla puhkeala planeeringu koostamise toetusraha taotlemisel. Kuressaare ja Roja valla koostöö tulemusel on valminud ka ühine turismi-brošüür.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)