Krimi

Tõnija külas põles korteris voodi
Laupäeval Valjala vallas Tõnija külas puhkenud tulekahjus sai kannatada kaks inimest, kes viidi Kuressaare haiglasse.

1. märtsil kell 18.36 teatati tulekahjust Tõnija külas, kus põles korteris voodi. Naabrid tõid korterist välja vingumürgituse saanud naisterahva. Päästjateni jõudis info, et põlevas korteris võib olla veel inimesi ning kohe alustati otsingutega. Kell 19.07 leidsid päästjad korterist vingumürgituse saanud meesterahva. Kiirabi viis mõlemad kannatanud haiglasse.

Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

ATV ja mootorratas kaotasid juhitavuse
1. märtsil kell 14.41 juhtus liiklusõnnetus Mustjala vallas Kiruma külas, kus ATV Yamaha, mida juhtis 23-aastane Ivo, kaotas valesti valitud sõidukiiruse tõttu juhitavuse ja sõitis teelt välja. Liiklusõnnetuses sai vigastada ATV juht.

Samal päeval kell 17.34 toimus õnnetus Orissaare vallas Saikla külas motokrossi harjutusrajal, kus mootorratas Kawasaki, mida juhtis 19-aastane Taavi, kaotas vihmamärjal rajal juhitavuse ja kukkus.

Mootorratta juhile osutati kohapeal esmaabi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)