Kaie Rõõm-Laaneti kleit hääletati kõige ilusamaks (7)

Kaie Rõõm-Laaneti kleit hääletati kõige ilusamaks

 

SL Õhtulehe lugejate hinnagul kandis tänavusel presidendi vastuvõtul külalistest kauneimat, Muhu rahvarõivastest inspireeritud tualetti endise siseministri, riigikogu liikme Kalle Laaneti abikaasa Kaie Rõõm-Laanet. Kleidi autor on Saaremaa moekunstnik Piret Puppart.

Kaie Rõõm-Laanet oli esikoha üle rõõmsalt üllatunud ja ütles, et on sama disaineriga koostööd teinud juba mitu aastat ja alati on püütud sisse tuua rahvuslikku motiivi.

Tema tänavust kleiti kaunistasid Muhu motiivid. “See on siiditrükk. Siidipõhi ja sinna peale on trükitud muster, nii nagu see Muhu seelikutel on,” ütles Kaie Rõõm-Laanet Õhtulehele, mille lugejad andsid tema trendikale õhtukleidile 448 häält.

Ka Muhust pärit Maret Maripuu kleiti hindasid lugejad kõrgelt, andes talle 149 häält, millega ta pälvis seitsmenda koha. Kleidi autor on Arne Niit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 278 korda, sh täna 1)