Kuressaare linna tuleb sel aastal seitse valvekaamerat

Kuressaare kesklinna piirkonnas asuvatele “kuumadele kohtadele” pannakse selle aasta jooksul üles seitse pöördkaamerat, mis on mõeldud politsei töö lihtsustamiseks.

“Kaamerad paigaldatakse kesklinna probleemsematesse kohtadesse korda jälgima,” ütles Kuressaare abilinnapea Kalle Koov Oma Saarele ning lisas, et ligipääsu salvestistele saavad politsei, turvafirmad ja linnavalitsus.

Abilinnapea sõnul paigaldatakse kaks kaamerat kultuurikeskuse külge, üks Uuele tänavale, Kitzbergi ja Uue tänava ristumiskohta, apteegi nurka, Holostovi hoovile ning linnavalitsuse hoone külge.

“Me soovime kõigepealt need seitse korrektselt tööle panna ning siis hakkame järk-järgult kaamerate arvu linnas suurendama,” sõnas Koov ning lisas, et täpselt pole veel teada, millal kõik kaamerad üles pandud saavad. “Töö käik oleneb väga paljus pakkumistest ning hiljem töö teostajatest,” sõnas Koov.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)