Ettevõtjad koondusid koostööks

Reorganiseeritud Saaremaa Ettevõtjate Liidu esimene suurem ettevõtmine, seminar “Koostöö ja ühised huvid ettevõtluses”, näitas maakonna ettevõtjate ühishuvi tegutseda ühe mütsi all, esitamaks oma ideid ja kavatsusi nii maavalitsusele, omavalitsustele kui ka riigi valitsemisorganitele.

“Koostöö on meie võtmesõna. Mõnes mõttes tundub see isegi labane, kuna seda sõna kasutatakse igal pool, aga teisalt annab see õige formuleeringu organisatsiooni tegevusele,” märkis ettevõtjate liidu juhatuse esimees Robert Pajussaar.

Kõige tähtsamaks pidas Robert Pajussaar seda, et ettevõtlus oleks heal järjel. “Kõik baseerub ettevõtlusele. Kui oleme tugevad, siis saame rahuldada oma elementaarseid vajadusi. Ettevõtlus toob raha sisse. Ülejäänud tegevusvaldkonnad suunavad raha ümber,” rääkis liidu juhatuse esimees.

Robert Pajussaare sõnul tuleb liit kõigepealt käima saada, et tekiks süsteem koostööks. SEL on seadnud endale missiooniks ettevõtluskeskkonna pideva parandamise ja jätkusuutlikkuse tagamise.

Pikemas perspektiivis näeb SEL ette oma liikmete ühishuvide esindamist ja kaitsmist riiklikul, maakondlikul ja omavalitsuste tasandil, partnerlust maakonna ametiasutustele kohalikku elu puudutavate küsimuste lahendamisel riiklikul ja regionaalsel tasandil jne.

Tänavuse aasta SEL-i tegevuskavas on mitu koolitust, seminari ja konverentsi ning ka üks vabaaja üritus – piknik. Märtsis toimuval üldkogul kinnitatakse uus põhikiri.

Pikemalt SEL-i tegevusest teisipäevases Oma Saares.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)