Kuressaare Galal üritatakse Eesti rekordeid püstitada

Lõplikult on selgeks saanud neljapäeval Kuressaare spordikeskuses toimuva kergejõustikuõhtu osalejate nimekiri.

Oma jah-sõna andis viimasel hetkel kuulitõukaja Taavi Peetre, kellele pakuvad konkurentsi üle 20- meetriste isiklike rekorditega Soome selleaastaste sisemeistrivõistluste kulla- ja hõbedaomanik.

Samuti tõotab tulla intrigeeriv vastasseis naiste 60 m jooksus, kus mõõtu võtavad Ksenija Balta ja venelanna Jekaterina Butusova, kelle isiklik 60 m rekord on 7,34 meie Balta 7,40 vastu. Lisaks osaleb erinevatel võistlusaladel mitmeid värskeid Eesti meistreid: Marko Aleksejev, Andres Raja, Henri Sool; samuti meie Kaie Kand, Madis Kallas, Genro Paas ja hooaja teise stardi tegev Marek Niit, kes hiljutisel kergejõustikuliidu pressikonverentsil lubas jalad kõhu alt välja võtta ja kiiremini jooksma hakata.

Võistluse põnevusehuvides otsustasid korraldajad 60 m jooksu ja 60 m tõkkejooksu eeljooksud läbi viia 50-meetrisel distantsil, et anda võistlejatele võimalust ka sellisel võistlusmaal Eesti rekordeid püstitada. Üks peamine pretendent 50 m jooksu Eesti rekordile on ka Marek Niit.

Kuressaare Gala toimub 28. veebruaril Kuressaare Spordikeskuses.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)