Sünnipäevapidu Laimjalas

Pühapäeva keskpäevaks kogunes Laimjala rahvamajja üle saja inimese, et tähistada Eesti Vabariigi 90-ndat sünnipäeva. Pärast vallavanema sünnipäevatervitust, said kõik peolised nautida väikest kontserti. Läbi eeskava saime aimu väikese inimese kasvamisest auväärse Eesti riigi kodanikuks.

90. sünnipäev on väga suur ja ilus tähtpäev. Ei ole igale inimesele antud selleni jõuda, kahjuks igale riigilegi mitte. Meil oli õnn tähistada nii tähtsat päeva koos sõprade ning tuttavatega Soomest ja Rootsist. Ehkki sombune veebruariilm ei olnud meie tänase päeva soov, läksid kõik peolised pärast suupistete ja maitsva tordi söömist rahuliku ja õnneliku südamega koju. Ikka selleks, et olla. Ikka selleks, et elada.

Mae Nõu,
Laimjala rahvamaja juhataja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)