Maavanem andis üle teeneteplaadid

Maavanem andis üle teeneteplaadid

 

Kuressaare kultuurikeskuses reedel toimunud Saare maavanema ja proua Kirsti Ruul-Kasemaa pidulikul vastuvõtul pidasid vabariigi sünnipäeva üle 200 kutsutud külalise. Samas andis maavanem kätte ka selleaastased maavalitsuse teeneteplaadid.

Eesti vabariigi 90. sünnipäeva puhul toimunud pidulikus vastuvõtukõnes ütles Toomas Kasemaa, et riik püsib tänu kodanikele. „Riik on just nii tugev, kui on tema kõige nõrgem lüli ja sellepärast on tähtis, et me hoiaksime oma kogukonda, toetaksime üksteist ja oleksime elujõulised,” märkis Kasemaa, kutsudes inimesi üles eluolu veelgi paremaks muutma. „Vabariigi sünnipäeva tähistades võiks endalt küsida: mida ma ise saaksin ära teha, et Eesti oleks just selline riik, kus meil kõigil oleks hea elada?“.

Maavanem andis üle ka selleaastased maakonna teeneteplaadid, mida seekord oli üheksa. Tunnustuse pälvisid kultuurielu edendaja Annika Iin, haridustegelane Linda Liivamägi, maakonna spordielu edasi viinud Juuno Jalakas, endine Kuressaare linnapea Jaanus Tamkivi, ettevõtja Enn Meri, sotsiaaltöötaja Helle Kahm, tervishoiutegelane Elja Viisut ning kohalikke kodanikeühendusi edendav Helga Nurmekann. Elutöö preemia teenis sel aastal erinevate maakorralduslike küsimusi lahendanud ning maareformi läbi viinud Juhan Kindel.

Vastuvõtu kontsertosas esinesid Saaremaa ühendatud poistekoor, Leisi Värksepad, Kuressaare Gümnaasiumi tantsurühm, Lümanda trio ning Taritu segarühm.

Avavalsiga juhatasid piirivalve Big Bandi esinemise sisse härra ja proua Kasemaa.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)