Saarlastest ärimehed kingivad riigilippe (2)

Saarlastest ärimehed kingivad riigilippe

 

Firmad Event Masters, SRC Laevateenindus ja Cargobus jagavad üle Eesti välja 100 riigilippu neile majapidamistele, kellel lipp on seni puudunud. Kaks esimest firmat kuuluvad Saaremaa meestele.

Homme hommikul kell 9 avatakse telefoniliin, millele helistades saavad 100 esimest endale riigilipu maja külge kinnitamiseks. Event Mastersi juhataja Tauno Loodus ütles, et taolist heategevusüritust korraldatakse juba teist aastat järjest ning selle eesmärgiks on muuta majad Eesti Vabariigi sünnipäeval pidulikumaks.

Looduse sõnul oleks ju kurb, kui nii tähtis pidupäev jääb tähistamata ainuüksi selle tõttu, et majaomanikul pole riigilippu.

Loodus lisas, et eelmisel aastal läks üritus hästi korda, lipud jagati laiali kiiresti ning neid jätkus igasse Eestimaa nurka. Registreerimine toimub põhimõttel “kes ees, see mees” ning kiirematele helistajatele toimetab lipud üle Eesti tasuta kohale Cargobus. Üritust toetab ka SRC Laevateenindus, mille omanik ja juhataja on Saaremaalt pärit Hannes Lilp.

Telefoninumber, millele saab homme alates kella 9-st helistada, on 66 05 970.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)