Estonian Air vähendas oluliselt Kuressaare–Stockholm lende

Estonian Air vähendas oluliselt Kuressaare–Stockholm lende

 

Seoses madalama nõudlusega jätab Estonian Air talveperioodil ära enamiku lende liinil Kuressaare–Stockholm.

“Veebruaris lendame liinil Kuressaare–Stockholm 24. kuupäeval ning märtsis 20., 23. ja 27. kuupäeval,” ütles Oma Saarele Estonian Air’i PR direktor Ilona Eskelinen. “Tulenevalt muudatustest Kuressaare ja Stockholmi vahelisel lennuliinil ei toimu veebruaris-märtsis ka Tallinna ja Kuressaare vahelist lennuühendust,” rääkis Eskelinen, lisades, et kui tavapäraselt sõidab lennuk marsruudil Tallinn–Kuressaare–Stockholm, siis veebruari ja märtsikuu lennud toimuvad suunal Tallinn–Stockholm–Kuressaare–Stockholm–Tallinn.

Eskelinen selgitas, et Estonian Air’i huviks on lennuliini arendamine Kuressaare ja Stockholmi vahel ning kommertsalustel tegutsev lennuliin Tallinna ja Kuressaare vahel avati selleks, et lennuk n-ö Tallinnast Kuressaarde tuua ja reisijaid Kuressaare ning Stockholmi vahet sõidutada. “Lennuühenduse taasavamine sõltub turismihooajaga kaasneva nõudluse tekkimisest,” rääkis Eskelinen.

Estonian Air avas Tallinn–Kuressaare–Stockholm lennuliini mullu 27. septembril. Liini teenindas 33-kohaline Saab-340 tüüpi lennuk. Kuni käesoleva ajani toimusid lennud Saaremaa ja Rootsi pealinna vahel kahel nädalapäeval, neljapäeviti ja pühapäeviti.

Muudatused Estonian Air’i sõiduplaanis ei mõjuta lennufirma Avies regulaarreise Kuressaare ja Tallinna vahel, need toimuvad endiselt kuuel päeval nädalas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)