Muusikaolümpiaadil võidutsesid Jane Kaju ja Kaia Oidekivi Kuressaare gümnaasiumist

Laupäeval Kuressaare gümnaasiumis toimunud piirkondlikul muusikaolümpiaadil osalesid linna mõlema gümnaasiumi kuuendikud-seitsmendikud ja gümnasistid. Ülekaalukas osa auhinnalistest kohtadest jagati seekord Kuressaare gümnaasiumi õpilaste vahel.

Põhikooliastmes saavutas I koha Jane Kaju (KG, juh Mai Rand), II koha Aili Allas (KG, juh M. Rand) ja III koha Helena Pihlas (KG, juh Veikko Lehto). Gümnaasiumiastme I koht läks Kaia Oidekivile (KG, juh M. Rand), II koha sai Britta Virves (SÜG, juh Mari Ausmees) ja III koha Mariin Ling (SÜG, juh M. Ausmees).

Lisaks kuulamis- ja teooriaülesannetele tuli kõigil osalejail kirjutada muusikaalane retsensioon või essee, laulda noodist, esitada peast laul ja tutvustada omaloomingulist muusikapala.

16.–17. jaanuaril Tallinnas toimuval üleriigilisel muusikaolümpiaadil esindavad Saaremaad KG õpilased Jane Kaju ja Kaia Oidekivi.

Veikko Lehto,
KG muusikaosakonna juhataja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 40 korda, sh täna 1)