Kohus kuulutas välja Kärla valla kommunaalettevõtte pankroti (1)

Pärnu maakohus kuulutas eile välja Kärla valla kommunaalettevõtte OÜ Termer pankroti ja nimetas ettevõtte pankrotihalduriks vandeadvokaat Veli Kraavi.

OÜ Termer pankrotiprotsessi algatas Kärla vallavalitsus KMRA Audiitorbüroo OÜ läbiviidud auditi tulemustele tuginedes. Auditist ilmnes, et tulenevalt valedest investeeringutes on ettevõtte majanduslik olukord halb.

Esimene võlausaldajate üldkoosolek toimub 22. veebruaril kell 12 Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumaja saalis.

Kärla vallale kuuluva munitsipaalettevõte OÜ Termer tegevusalad on veemajanduse opereerimine, heakord, teede ja kalmistute hooldus ning pesumaja pidamine. Vallavanem Enno Pildre sõnul on vallavalitsusel Termeri pankroti korral kolm võimalust: asutada uus heakorraettevõte, osta teenuseid sisse või luua vallavalitsuse juurde heakorra osakond.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)