Saarlastele kaks Eesti meistritiitlit

Saarlastele kaks Eesti meistritiitlit

 

Nädalavahetusel Tallinnas peetud Eesti talvistel meistrivõistlustel sisekergejõustikus tuli KJK Saarele kolm medalit. Naistest võitis viievõistluses kuldmedali Kaie Kand 4234 punktiga. Kandi tulemus on maailmas sel hooajal 14.

Naisjuunioridest võitis Pille-Riin Toomsalu (fotol) 3521 punktiga. Kadri Pulk oli samas vanuseklassis 2743 punktiga kuues. Tütarlaste A vanuseklassi viievõistluses oli Kaili Adamson 2962 punktiga üheksas.

Meeste seitsmevõistluses sai hõbeda Madis Kallas, kes 5705-punktise summaga jäi alla vaid Andres Rajale, kes tegi 5949 punktiga Eesti läbi aegade kuuenda tulemuse meeste seitsmevõistluses.
Kallase sõnul võttis ta Eesti meistrivõistlusi kui kontrollvõistlust, ning jäi tulemusega rahule.
Põhiline ettevalmistus käib praegu kahe nädala pärast toimuvaks Reval cupiks. “Üksikaladest hüpped ja kuul olid head. Reval cupiks on veel kõigis neis alades väike varu. Jooksudega peab rohkem tegelema, kuna stardid olid nõrgad nii 60m kui ka 60mtj, samuti ei ole veel maksimaalne kiirus väga hea,” rääkis Kallas
Sel aastal on saarlase tulemus maailma hooaja edetabelis 11. kohal

Teistest KJK Saare võistlejatest oli meeste seitsmevõistluses seitsmes Raigo Saar 4716 punktiga. Meesjuunioridest sai viienda koha Tõnis Lukk, lõpptulemusega 4810 punkti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 65 korda, sh täna 1)