Minijalgpalli meistrivõistlused võitis FC Salme (1)

Saare maakonna 2007/2008 aasta minijalgpalli meistrivõistluste üldvõitjaks osutus 29 punktiga FC Salme, teisel kohal platseerus 28 punktiga Lutš-Energia ning kolmanda koha sai Total-91 25 punktiga.

Meistrivõistluste võitja FC Salme alustas neljandat etappi 2 : 0 võiduga Predatorite üle. Teises veerandfinaalis kaotas eelmise aasta võitja Lutš-Energia Oraaklitele pärast 2 : 2 viiki penaltiseerias.

5.–6. kohta välja selgitades alistas Lutš-Energia penaltiseerias 3 : 2 Salme Duubli, ning võttis sellega neljanda etapi viienda koha. 3.–4. koha heitluses mängisid Total-91 ja Oraaklid normaalajal 1 : 1 viiki, penaltitega võttis neljanda etapi kolmanda koha Total-91.

Neljanda etapi finaali võitlesid ennast JK Vana Tallinn ja FC Salme, finaal mängiti 5:1 Vana Tallinna kasuks. FC Salme kohati puuduva kaitse ning ebakindla mängustiili tõttu said ilma eriliste pingutusteta värava löödud Priit Reiska, Andrus Koplimäe ja Ivar Kärme. Urmas Rajaveri viiendal minutil löödud vastuvärav Vana Tallinna ei heidutanud.

Meistrivõistluste võitja FC Salme ridadesse kuulusid Roland Kütt, Mikk Rajaver, Margus Rajaver, Urmas Rajaver, Maikko Mölder, Jaanis Kriska, Aivo Laul, Tõnu Ilves, Mario Pruul, Argo Pruul ja Glen Põld.

Meistrivõistluste parima väravaküti tiitel läks jagamisele Janek Meedi ja Mario Pruuli vahel – mõlemad lõid kokku 13 väravat. Eriauhinna võttis siiski Mario Pruul, kuna tema lõi viimasel etapil rohkem väravaid.

LÕPPTABEL
1. FC Salme 29 punkti,
2. Lutš-Energia 28 punkti,
3. Total-91 25 punkti,
4. Pantrid 23 punkti,
5. JK Vana Tallinn 21 punkti,
6. FC Külalised 17 punkti,
7. Oraaklid 16 punkti,
8. Salme Duubel 13 punkti,
9. Predator 12 punkti

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)