Meie inimene Chalice esineb kultuurikeskuses

Meie inimene Chalice esineb kultuurikeskuses

 

Tuleval neljapäeval, 7. veebruaril on saarlased kutsutud Kuressaare kultuurikeskusesse osa saama Eesti Vabariigi 90. sünnipäevaks korraldatud Chalice’i kontserdist “Muusika ja sõnad”.

“Eesmärk on meie oma riigi juubelisünnipäeva aastal meelitada meie inimesed üksteisele lähemale. Anname läbi muusika aimu fassaadide tagusest elust – äratundmistest, igatsustest, unistustest ja tegelikkusest,” rääkis Tiiu Villsaar Kuressaare Kultuurivarast.

Chalice, kodanikunimega Jarek Kasar, on pärit Tartust. “Laulusalmis ütleb ta nii, et küla jääb kuulamaie. Tema loo “Minu inimesed” ammuli sui neelanud rahvas kuulutas mehe pärast 2006. aasta vabariigi aastapäeva kontserti “Meie Aja Kangelaseks”,” vahendas Villsaar ja lisas, et Chalice esitas sama laulu 1. juulil 2007. aastal X noorte laulupeol “Ilmapuu” koos 18 500 lauljaga.

“Jarek Kasar alias Chalice on välja öelnud, et ta ei tahaks üldse intervjuusid anda, sest kõike, mida öelda soovib, ütleb ta oma lauludega,” rääkis Tiiu Villsaar. “Sellest, millest Chalice lauludes ei räägi, ta võib-olla ei tahagi rääkida, sest rääkides tekib tunne, et peab end kordama,” teavitas Villsaar.
Lisaks kontserdielamusele on publikul võimalik ka Chalice’ilt autogramme nõutada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)