Torgu vald nuriseb KülaTee3 programmi üle

Sarnaselt Salme vallale, kes ei ole rahul riikliku internetiühenduse programmi KülaTee3 tulemustega, nuriseb nüüd ka Torgu vald, et lubatud tulemust saadud ei ole.

Vallavanem Tiit Kaasik kurdab oma kirjas maavanem Toomas Kasemaale, et vaatamata sellele, et vald on kõik oma kohustused programmis täitnud, ei toimi kvaliteetne internetiühendus mitmes külas. Kaasik palub võtta meetmeid, et kaasaegsetele nõuetele vastav ühendus KülaTee3 programmi raames siiski kindlustada.

Maavalitsuse arengu- ja planeerimisosakonna juhataja kt Mika Männik on varem Oma Saarele kinnitanud, et järelevalvet teostatakse ja vastavalt lepingule on internetiteenuse pakkuja Elion kohustatud kõik puudused likvideerima.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)